/themes/myseasons-2018/css/images/Fire

MySeasons merk van Pokon Naturado

MySeasons Home & Garden is in 2016 als consumentenmerk gestart en is een merk van Pokon Naturado B.V. uit Veenendaal. Naast het merk MySeasons is Pokon Naturado leverancier van het consumentenmerk Pokon. Waar Pokon je helpt te zorgen voor en genieten van al het groen om je heen, helpt MySeasons je te zorgen en genieten van alle andere belangrijke zaken in je omgeving.
/themes/myseasons-2018/css/images/Candles

MySeasons Home & Garden

Ben je altijd druk, hol je de hele dag van hot naar her, plof je ’s avonds laat uitgeput op de bank neer om voor de televisie in slaap te vallen? Herken je jezelf hier in, dan is MySeasons het merk voor jou.

MySeasons laat je zien dat het zorgen voor en genieten van je omgeving en alles wat daarin belangrijk is, je gelukkiger maakt. Ben je bewust van je eigen omgeving, je huis, je tuin, je balkon, je (huis)dieren, je eigen leven en wat daarin belangrijk is. Zorg voor de mensen en dieren om je heen, zorg voor een plek om thuis te komen, te kunnen ontspannen, te kunnen genieten en je goed te kunnen voelen. Dit is wat je echt gelukkig maakt!
/themes/myseasons-2018/css/images/voor-alle

Assortiment

MySeasons heeft een scala aan producten die je gaan helpen te zorgen voor en te genieten van je omgeving. Denk hierbij aan briketten en houtskool om eens lekker voor je gezin te koken of aan sfeervolle fakkels die net dat beetje extra sfeer brengen. Of wat dacht je van de vogelhuisjes en insectenhotels, waarmee je de natuur en handje helpt en welke ook nog eens fantastisch in je tuin of op je balkon staan. Ook aan je huisdieren hebben we gedacht. Help hen gezond en blij te zijn door hen snacks te geven met 100% natuurlijk ingrediënten.
/themes/myseasons-2018/css/images/Bird

Lokaal en duurzaam

De producten van MySeasons zijn zoveel mogelijk van 100% natuurlijke materialen, duurzaam geproduceerd en komen bij voorkeur uit Nederland en nabij liggende landen. Neem bijvoorbeeld het haardhout, dit is van Nederlandse bodem en wordt 100% klimaatneutraal geproduceerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het assortiment vogelbroodjes en vruchtenmousse wordt gemaakt bij sociale werkplaatsen en zorgboerderijen. En de MySeasons Petsnacks zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten.

onze producten