Duurzaam en lokaal

De leukste nestkastjes

MySeasons Birds & Insects

Het geeft een goed gevoel als je iets voor de natuur kunt doen. Dat vinden wij ook en daarom hebben wij fijne MySeasons vogelhuisjes/nestkastjes en insectenhotels. Omdat zowel de vogelhuisjes als de insectenhotels zo leuk zijn om te zien, fleuren ze ook direct je tuin op!

Vogelhuisjes

In een vogelhuisje vinden vogels beschutting, een slaapplek en een broedplek. Het ophangen van een vogelhuisje is geen overbodige luxe voor vogels. Het is voor vogels tegenwoordig lastig om echt een goede nestelplek te vinden. Tuinen zijn meer dan ooit betegeld en ook huizen worden op zo’n manier gebouwd dat vogels hier geen nesteldrang van krijgen. Een fijne beschutte plek kun je in je tuin aanbieden met een nestkastje. Bekijk al onze soorten en formaten. Ze zijn geschikt voor de meeste soorten vogels.

Insectenhotels

Leer de insecten in je omgeving kennen met de insectenhotels van MySeasons. Je geeft de insecten een vrijbrief om gratis te logeren in een hotel in je tuin. Klinkt misschien wat gek, maar het komt hier wel op neer! Bijen, vlinders, gaasvliegjes en nog veel meer soorten insecten zijn nuttig voor je tuin en dus de natuur. Ze zijn onmisbaar. Verwelkom ze in je tuin, want ten eerste staat zo’n insectenhotel onwijs leuk, ten tweede stimuleert zo’n hotel de natuurlijke balans in de tuin en ten derde realiseer je hierdoor hoe belangrijk deze kleine gevleugelde vrienden zijn!
componentUuid=a5024b59-2b76-11e8-9d03-06e8ffddb862&mandatory=&pQJLWSt2EeidAwbo_924Yg_filter[category]=%2FBirds+and+Insects